Скочи на садржај

NOVOGODIŠNJI GALA KONCERT, RUSKA NOĆ

I ove godine tradicionalni Novogodišnji Gala koncert Vojvođanskog simfonijskog orkestra, u utorak, 28. decembra sa početkom u 20.00 časova. Na Velikoj sceni Srpskog narodnog pozorišta će uz simfoničare biti TEREM KVARTET, simbol ruske kulture i zaštitini znak Sankt Peterburga. Za 35 godina postojanja obišli su čitav svet nastupajući u najprestižnijim salama, ali i pred najpoznatijim ljudima planete, kao što su papa, Majka Tereza, princ Čarls ili lideri G8, pred kojima je „Terem” svirao na njihovom samitu u Sankt Peterburgu.

„Rusku noć“ obeležiće zadivljujuća virutoznost, originalni muzički aranžmani i izvođenja koja doslovno oduzimaju dah.

U godini kada Vojvođanski simfonijski orkestar obeležava deset godina postojanja, za dirigentskim pultom će biti njegov prvi direktor, maestro Berislav SKENDEROVIĆ.

Ulaznice za koncert su u prodaji na blagajni Srpskog narodnog pozorišta (Pozorišni trg 1, tel: 021/520-091), prema radnom vremenu biletarnice. On line rezervacije i kupovina na https://prodaja.snp.org.rs/sr/site/sectionGroup/index/2848
Cene ulaznica su 1600 (balkon) i 2000 dinara (parter).
Ulaz na koncert biće organizovan u skladu sa preporukama Kriznog štaba Republike Srbije. Potrebni uslovi:1. Zeleni sertifikat, odnosno potvrda o imunizaciji.
2. Dokaz o preležanoj bolesti u poslednjih 6 meseci.
3. Negativan PCR test, ne stariji od 72 sata.
4. Negativan brzi antigenski test, ne stariji od 48 sati.