Скочи на садржај

NOVOGODIŠNJI GALA KONCERT

Novogodišnji koncert Vojvođanskog simfonijskog orkestra uz operske arije, polke i valcere najvećih stranih i domaćih kompozitora!
Godina 2020. je na samom kraju. I ovu ćemo ispratiti, naravno, muzikom!
Već dugi niz godina se za tradicionalne Novogodišnje koncerte Vojvođanskog simfonijskog orkestra, pre svega zbog ekskluziviteta, ali i odstupanja od standardnog simfonijskog repertoara, uvek traži karta više. Ovi svečani događaji su obično praćeni višeminutnim ovacijama i samo pozitivnim kritikama.
U nedelju nas očekuje upravo jedan ovakav praznik muzike, s prigodnim bogatim i atraktivnim programom i vrhunskim izvođačima, a koji je rezultat dugogodišnje saradnje između Vojvođanskog simfonijskog orkestra i Muzičke omladine Novog Sada.

Kroz muzičko veče valcera, polki i najlepših operskih arija vodiće nas maestro Aleksandar Marković, a koncert će dodatno ulepšati i naši sjajni solisti Jelena Končar (mecosopran) i Nikola Mijailović (bariton).
Publika će koncert pratiti direktno, ali ovaj put iz svojih domova.
I godina koju ispraćamo je po mnogo čemu bila drugačija, nepredvidiva i čudna, teška i izazovna.
Ali, baš zato priuštite sebi jedno čarobno veče.
U nedelju 27. decembra, s početkom u 19,00 časova budite s nama i pratite direktno, s Velike scene Srpskog narodnog pozorišta, live striming Novogodišnjeg koncerta na našim You tube kanalima (https://youtu.be/1MvZDA1X06Y).
Ovaj put ste vi kreatori atmosfere.
Neka bude svečana, topla i prijatna, a mi ćemo se potruditi da vas muzikom u prazničnom duhu, podstaknemo da zaigrate valcer s dragom osobom.